Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
DREPTATE PENTRU FLORENTINA
15 octobre 2010

Nu incalcati "regulamentul"

Sursa acestui articol este Liga Pentru Sanatate:


REGULAMENTUL din sistemul sanitar romanesc

Iata ce am primit pe mail, in legatura cu cazul asistentei de la maternitatea Giulesti:

Nu incalcati REGULAMENTUL!
de Moasa licentiata Anca Balasoiu

,,Bine i-au facut ca au arestat-o, ca poate ii venea un gand si se ducea si dadea foc cladirii Guvernului si Ministerului Sanatatii si poate mureau alesii neamului si ce ne-am fi facut fara dragii nostri conducatori…

Cum a indraznit nemernica sa mearga la toaleta in timpul orelor de program daca REGULAMENTUL nu ii permite asta? Ar trebui sa fie intrebata daca in timpul aceleiasi ture nu cumva a mai fost o data la toaleta? Deci… a incalcat de 2 ori REGULAMENTUL de organizare, lasand bebelusii singuri. Trebuie interogata ca sa se afle, ce cantitate de lichide a baut si specialistii sa ii calculeze viteza jetului urinar, ca sa aflam cat a durat exact acest ,,furt,, din timpul programului. Ar trebui intrebata, daca a mancat in timpul turei de 12 ore, in REGULAMENT nu este prevazuta pauza de masa si daca a mancat in salon, chiar si un covrig, este o noua incalcare a REGULAMENTULUI.

Ar trebui inchisa pe viata pentru ca a indraznit sa ingrijeasca alti bebelusi din alte saloane, decat cele de pe ATI, hmm… si-a ajutat alta colega, inca o incalcare REGULAMENTULUI.

Poate ca ar trebui dusa in Piata Publica, lovita cu pietre si arsa pe  rug. Cum a indraznit o asistenta medicala, sa incalce REGULAMENTUL unui sistem de sanatate ce ,,mergea,, asemeni unui ceas Elvetian ? (sublinierea imi apartine, caci mi-a placut mult comparatia…)

Eu cred ca ar trebui arestati si parintii bebelusilor ce se aflau in salonul de ATI de la Maternitatea Giulesti, cum au indraznit sa faca copii in acesta perioada de criza? Mamele bebelusilor ar trebui incarcerate, voiau cumva sa primeasca indemnizatii de cresterea copilului si alocatii?

Cred ca o parte din vina o poarta chiar si micutii ingerasi, pentru ca au premeditat nasterea prematura si nu au mai vrut sa foloseasca resursele materne, obligand astfel pe MARIA-SA Sistemul Sanitar sa cheltuie suplimentar bani de la buget.

Ar trebui sa se ia amprente si de pe telecomanda aparatului de aer conditionat, poate mai trebuie arestata o alta criminala de asistenta medicala. Daca ea nu ar fi apasat pe buton, aparatul nu ar fi mers, nu s-ar fi consumat curent, nu ar fi avut loc incendiul, nu s-ar fi intamplat tragedia si primaria nu ar fi trebuit sa mai cheltuie bani pe detectoare de fum.

,,Rusine sa va fie,, dragele mele colege asistente medicale si moase pentru ca va doriti sa aveti salarii mai luxoase decat al colegelor noastre din Somalia, Zimbabwe, Etiopia sau Congo. Ar trebui sa fiti arestate toate, pentru ca in timpul programului nu lucrati doar ca asistenta medicala si moasa, ci deveniti infirmiere, psiholog, prietene si nu in ultimul rand ,,inventatoare,, tot incercand sa faceti din rahat-bici.

V-ati intrebat daca REGULAMENTUL va permite toate asta?
Voi, cele ce v-ati permis sa faceti cheta la salariu  pentru a cumpara aparate de aer conditionat pentru dotarea sectiilor unde lucrati, ar trebui sa fiti arestate imediat si incarcerate in penitenciare de maxima siguranta, pentru ca sunteti un adevarat pericol public!

Recunosc acum, aici, ca incalc si eu, in mod repetat, REGULAMENTUL. Recunosc ca merg la toaleta in timpul programului, recunosc ca imi ajut colegele de pe alta sectie atunci cand au urgente medicale si au nevoie de mine, recunosc ca am cumparat uneori din salariu, ce imi este “oferit cu atata generozitate” , materiale sanitare si calmate pentru a “ajuta” sistemul sanitar, … recunosc ca imi iubesc meseria mai presus decat orice REGULAMENT… .

Si totusi, ceva nu inteleg , cum poate fi acuzata o masina ce a fost implicata intr-un accident si nu conducatorul ei?

Desi eu nu fac politica, trebuie sa ii felicit pe cei care ne conduc, ca au invatat si ca aplice REGULAMENTUL dupa care ei functioneaza. REGULAMENT care spune ca atunci cand are loc un accident auto cea acuzata este masina, eventual o anumita piesa si nu soferul ei.”

Publicité
Publicité
Commentaires
B
wow,what an injustice...
S
Baaa...we thought it was 15th but it seems calculations of dates were off and according to calendars, its 21st??
B
Buna! Am citit si eu de ceva vreme ce a scris acolo. Cand am citit "bine ca au arestat",m-am enervat rau de tot. Am avut rabdare sa citesc tot pana la urma si mi-a placut. Cand se decide daca mentin arestul sau daca o judeca in libertate? Azi? Maine?
DREPTATE PENTRU FLORENTINA
Publicité
Derniers commentaires
Publicité